søndag den 22. september 2013

Illustration med kreativ vinkling Forløb Uge 3

Så i denne uge med Viborg Festuge Illustration med kreativ vinkling forløb var der ikke så meget at lave den første dag da vi skulle lære at tegne folk dekret ved at fx en havde en hat på satte sig ved siden af et offer hvor han så tog hatten af i et stykke tid, hvor vi så tegnet den person, når hatten så kom på hoved igen, skulle vi aflevere det vi havde tegnet til den person vi så havde tegnet hvilket jeg ikke helt var fan af men, endte med at gøre anyway.

Tirsdagen skulle vi bruge på vi at lave en tegneserie som vi så ikke måtte bestå af kun tegne streger, og helst af ting vi havde fundet, samtidig var opgaven også at finde sin mest effektive arbejde måde, og den skulle havde noget med Viborg Festuge 2013 at gøre, well jeg fik scannet en masse ting jeg fandt her og fik dette som resultat

jeg har scannet alle ting ind på 3 scanning hvor tingene var smidt på en scanner, derefter klippet jeg dem enkeltvis ud i PhotoShop og resten er PhotoShop

jeg fandt ud af min arbejdes metode er headset for at lukke verden ud, når jeg forlod min plads før pause var det for at få vand, og lytte til hjernedød musik gerne samme sang om og om og om igen.

Den sidste dag skulle se om vi kunne lave noget nyt ud fra det vi havde lavet dagen før, først blev det i still med det her, masse forsøg på det jeg ville se arbejde ud fra det første billede.

Først det her hvilket er lige til
Så meget noget mærkeligt noget
kigge på et billede af går dagens arbejde uden at kigge på computer skærmen
fik jeg set det her også stoppet jeg midt i det hele fordi jeg fik noget tænke tang på noget helt andet som ikke havde med opgaven at gøre, men alligevel fik lov til at arbejde på den resterende tid.

Monty syntes denne her var mega fed, da han kunne se ting i den som jeg ikke kunne jeg synes bare det var noget klask.




søndag den 15. september 2013

Viborg Festuge Forløb Uge 2

Denne uge har kørt smooth med hjemme arbejde og teamwork blev vi færdige til tiden, godt nok lavet jeg ikke det super store ting men jeg fik lært et nyt program at animere i hvilket er rart at havde med sig i hånd bagagen

Her er det færdige resultat



Par ting jeg har lavet i projektet

det hele undtaget de farvede bobler 
Det hele
Kulturprinsen logoet optegnet
Carte Blanche Logoet optegnet
Viborg logoet optegnet

Det hele
Lyserødt rumskib med gul stuff og logoet for Viborg Festuge 2013
Denne her kommet med i den nyeste version af traileren
så hvad jeg lærte overordnet, var det jeg skulle, Programmet TvPaint, jeg aner ikke hvad der kommer til at ske i næste uge, men jeg håber jeg kommer til at tegne.

søndag den 8. september 2013

Tegn Tegning Tegn 1: Pokemon Fusion n' Monsters

*Så Alex hvad er Tegn Tegning Tegn?*

*Jamen det er en titel for mig, for at adskille skole arbejde frem for fritiden og så lyder ting bare bedre med ens egen titel, don't you agree?*

*Øh nej*

*Okay ikke lige svaret jeg ledte efter, så nu gør jeg det alligevel og ser hvad det kommer til at ske* 

så jeg har det med at skulle tegne hver dag som aftale med mig selv og her for nylig fik jeg købt et Blackliner set med 0.05-0.1-0.2-0.3-0.4-0.7-0.9-1.0 mm. hvilket fik mig til at gå crazy med dem på papiret så jeg har valgt tegne nogen af mine tegninger op gamle som nye og sætte dem her.

Pokemon Fusion
Hvad gør man når man føler sig inspireret af en af sine klassekammerater blander 2 pokemoner sammen, og får et sejt resultat, man prøver selv, så det første jeg gjorte var at finde hjemmesiden hvor de mikser pokemonerne, så valgte jeg af pancip jeg ikke selv måtte vælge de pokemoner det skulle være, så det bliv tilfældige, dette var dem jeg fik ud ad det.

Simple design, ond og farlig, synes den er ok, dog ikke dens stores horn.

Nuttet, er selv tilfred med den, måske lidt flere svampe.

Den første jeg fik men som jeg bedst kan lide af dem, blev også det første offer for mine nye tudser, men man kan godt risikere at folk kun ser Pinsir delen ad den.

Monsters
Ja som titlen siger er det monstre jeg har tegnet, ikke så meget og fortælle om det det er lidt forskælligt hvordan jeg grab dem an, for den første af dem viste jeg præcis hvad jeg ville havde imens den anden af dem var lavet helt tilfældig.

Cthulhu Inspireret konge.

Aner ikke helt hvad dette er for en fætter men et overskæg hjælper altid på det
Ja så det var den første fritid update ud af mange forhåbenlige opdateringer af fritids tegninger

lørdag den 7. september 2013

PlayOff 2013

Supervisors: Andreas Husballe og Iben Lindebjerg
Gruppemedlemmer: Gaia Armyrantis Trampedach (1k), Kia Lindberg (1k), Mia Bødker Nissen (2k), Thomas Engelbrecht Mikkelsen (1k) og mig.

Så denne indlæg er lidt forsinket sammen med et par andre, så PlayOff er en konkurrence som Odense Internationale Film Festival udskriver hvert år, så vores skole valgte at dette var en mulighed for en samarbejdes med 1k, hvilket det var. 

Vi samlede os og kastede alle ideer op på et whiteboard, vi gik så efter en grund-ide som jeg foreslog om denne blomster verden, historien første udkast bliv skrevet af mig, derefter blev den rettet af Thomas så det bliv mere eventyragtig, og den sidste gang var ændring på slutningen så den havde mere drama.

 Her er noget af det jeg lavet.

Storyboard/Thumbnails

2 første billeder til verden området resten er storyboard på den sidste del af historien

Hvordan animation blev lavet.


starte med at klippe figuren ud fra et lag i billede lavet et billede så jeg kunne se hvor det hele skulle være placeret.

Tegnet af Mia
derefter klipper jeg figuren ud så det ser sådan her ud









derefter får det en tur i after effects hvor det bliver styret lidt ligesom dukker hvor vi til sidst får vores resultat som vi kan klippe sammen med resten af filmen og lyden så det passer sammen.


og sådan blev det hele til i hver fald fra min side af, et af de større problemer der var i dette projekt var at der var mange illustratorer i forhold til animators så vi endte til sidst med at havde en flaske hals pga at der kun var en animator og jeg skulle klippe det hele sammen og det tager tid, men vi blev færdige til tiden og uploadet så her er det endelig resultat, have fun.



Updated  10.10.2013 feedbacken

"Sommers Historie er en meget gennemført lille fabel om de fire søskende, årstiderne. Indholdsmæssigt er filmen velafrundet, med helte, skurke og en klar udvikling. Budskabet går klart igennem. Lydsporet ligger til gengæld meget lavt og det stiller sig i vejen for forståelsen og filmens helhedsvirkning. Rekvisitten (stick, ift. PlayOFFs spilleregler) er spredt ud i filmen, og der forekommer et fint skift, da Sommer kommer til sin erkendelse. Filmen var i juryens top 10.
Med venlig hilsen PlayOFF-juryen"

Hold da op kom i top 10, det havde jeg dog ikke forventet, men jeg er stolt over dette projekt.

Viborg Festuge Forløb Uge 1

Gruppemedlemmer: H.C Juel Johansen (Noa),Sif Perlt Savery

I disse 3 dage har vi fået at vi skal hjælpe med at forberede ting og sager til dem, så Sif havde den ide at vi kunne lave noget animation til dem, og dette synes Noa og jeg var en god ide foreslog det for arbejdsgiveren, og de kunne godt lide ideen, andre ting der er lavet denne uge.

Storyboard

Animatic

Opdelling og et par scener

jeg har personligt skulle sætte mig ind i det program vi bruger som hedder TVPaint 9.5 hvilket jeg synes går okay.
Næste uge bliver meget travlt da vi skal bliver færdig på fredag.