onsdag den 25. december 2013

Preproduktion Uge 2-3: Fra storyboard til animatic

Som det første til dette indlæg ville jeg ville jeg vise det endelige resultat af dette forløb.


dette ligger på Sif's youtube channel som man kan tjekke ud hvad hun ellers har lavet, det jeg har gjort for denne animatic var at ligge baggrunds lyde og voice acting på 4 af karaktererne.

så i den anden i preproduktionen skulle vi vælge en af følgene grupper at være i:

Layout
Art
Character Design
og til sidst den jeg valgte Storyboard/Historie (sammen i gruppe Judit, Manja og Sif)

I vores gruppe startet vi med at lave en arbejdsplan for uge 2 som vi overholdte og overhældte, vi noget at læse historien over episoderne, rette til, komme med forslag, og til sidst samle et story ud for alle forslag på storyboard fra uge 1, så vi i gruppen besluttede os at lave en animatic over episode 1, til dette skulle vi bruge ren tegning over episode 1 i hvilke klip der skulle i og så videre, men jeg arbejdet med lyd.

Efter som jeg arbejdet på lyd torsdag og fredag af uge 2 og hele uge 3 jeg fundet lydene klippet ændret og til rette udfordringen jeg gav mig selv var at man matte kunne bruge det uden at få problemer med copyright, så Sif kunne bruge det til efter dette skole forløb, og dette præsteret jeg at gøre.

det eneste jeg ikke kunne lide var, at jeg ikke fik kritik, og jo jeg ved godt det er Sif projekt efter forløbet, men ja, jeg fik ikke noget kritik, og det kan godt være jeg tager det for personligt, men jeg synes at jeg havde fortjent bare, et minimal på kritik, i stedet for at mentalt oversætte det de direkte sagde til Sif, men jeg synes det var fedt at arbejde med projekt på et generelt plan.

og med dette ønsker jeg et godt nytår og ses i 2014 :)

søndag den 8. december 2013

Preproduktion Uge 1: Storyboard

Så dette er fra onsdag, torsdag og fredag med det første omgang pre-produktion til en serie som Sif fra klassen har lavet og til dette fik vi vores første opgave som lyd på at vi skulle lave noget storyboard til et lille stykke af manus, hvor jeg valgte sidste del af andet afsnit, det første jeg gjorte var at jeg lavet et første udkast.



efter dette snakkede jeg med læreren og vi snakkede som om nogen af de ting vi havde gennemgået i timen for at til sidst at jeg fik dette fik det  til at fylde de omkring 5 sider i stedet for de ca 3 sider.
største delen af rettelserne var omkring jeg skulle bygge moment op i stedet for at hoppe skape vinkler op som fx ikke at forvirre den der skal lave animatikken og foruden seer i det færdige resultat.

Det manglende og det nye klassisk tegning

.
Så dette bliver en "Klassisk Tegning 2/2" og de klassiske tegninger fra denne uge som var mandag og tirsdag men lad os hellere komme i gang

Klassisk Tegning 2/2

Så lad os begynde med det "Det manglende", det vi starter op med var en hjemme opgave vi fik for hvor vi skulle lave en karakter, hvor vi skulle overveje vores lyskilde.

Valgte at lave det på computer starte ud med at skitse denne her fyr.

Tegner ham op og giver ham nogen values, men denne er ikke god, efter som det er meget neutralt.

Dette var mit andet forsøgt hvilket blev bedre da det klart bedre den eneste jeg ikke kan lide ved denne er halsen efter som den skulle nok havde været mørk i stedet for lyst.
Herefter viser jeg mine langtidsstudie fra det klassiske tegnings forløb.


Blev utilfreds med disse to efter som jeg syntes at proportioner er forkerte, brugte en time på den første og startet forfra derefter brugte jeg to timer på den anden.
Studerer folder
Denne synes jeg blev god, skulle god arbejde bedre med skyggerne på denne her.
Er rigtig god synes jeg, det eneste problem jeg havde var i opstartet og igen var nød til at starte forfra efter det første 45 minutter, men eller blev den rigtig god, et andet problem var at vi havde tegnet alt for mange timer i streg så jeg mistet koncentration, og kom til at tegne fjolle ting som kæder.
og et kranium

Klassisk Tegning 2 dage med en opgave.

der ikke så meget jeg ville fortælle om dette her da vi bare har tegnet croquises største delen af tiden






synes overordnet at det ikke gik så godt, men ja må jo blive ved, for at blive bedre.

Som det andet vi skulle var at vi skulle læse en tekst og derefter lavet et abstrakt billede som i mit tilfælde starte med nogen thumbnails end til jeg havde en eller anden ide der mindet meget om hinanden.

Dette blev slutresultatet fra opgaven synes selv at dette blev godt, jeg skal dog øve mig lidt mere i det med at ligge skygge.