søndag den 25. november 2012

Hjertespejl

okay så siden vi startet på skolen, har vi arbejdet med H.C Andersens eventyr Snedronning både på HF og TAW, hvilket ville sige at vi har arbejdet rigtig rigtig meget med det.

En god start er jo at analysere hvad man arbejder med, og der blev vi delt op i grupper og skulle lave en spændingkurv over hvordan vi opfattede historien og det blev med dette resultat.

Lavet af Lea My fra den gruppe jeg var med i sammen med Emil og Matt.

 Ideen med denne spændingskurv var at vi ville fange stemningen over hele historien, hvor vi mener den starter spændene op i første historie hvor spejlet laves og går i stykker, fra 2. historie og derefter bygges den stille og roligt op, dog med forskellige stemninger som vist ud fra vores farve valg, dog slutter historien antiklimaks da snedronningen allerede er smutte da Gerda er kommet efter Kaj og slutter ud med at de er børn mentalt men voksne ude på.


Så har vi også lavet en film i mediefag om en fortolkning af Snedronningen hvilket blev i stil med det her.
 
Filmen her er lavet af den gruppe jeg var med i mediefag som bestod af Matt, Manja Malou. Rikke, Sif og jeg. Ideen med den var at vi ville vise Gerdas psyke imellem barn og voksen jeg hvor snedronningen skulle repræsenteres hendes voksen jeg.

Nu kommer vi til de ting vi lavet på TAW over det hele, det første vi lavede på TAW var at vi skulle noget mood-board hvor vi skulle vurder farver til stemninger omkring guldalderen her er resultatet.


Senere skulle den uge skulle forberede os på at lave en lille animation i grupper.

 dette blev vores inspiration til vores animation, hver blad på denne blomst repræsenterer de enkelte blomster der er i historien som resulteret.


Det vi lærte her endte med at arbejde med stopmotion og green screen, og hvordan vi kunne forbedre vores green screen.

 Til sidst kom vores 3 ugers projekt

Projekt var hvor vi skulle lave i tilfælde i den gruppe jeg var med i, 8 minutters materiale.
en del af opgaven var at jeg skulle lave Afrikansk inspireret maske designs, her er et par af dem som jeg har lavet i et program som hedder Alchemy som er et program man kan bruge til at lave hurtige designs og det er gratis, dette er hvad jeg fik lavet af masker det var dog ikke dem alle der kom med.

Her er en video om hvordan jeg designet maskerne efter at havde kigget på reference











dem af disse der er blevet brugt blev brugt til noget af det her.

Denne her blev lavet i After Effects af Gabriel fra min gruppe


Denne her blev lavet af Rikke fra min gruppe


Derudover har jeg lavet tre små film med desmerdyr som blive plan lagt at skulle hoppe rundt på skærme det blev noget i stil med det her der blev lavet 3 forskellige af slagsen.


det var det jeg har lavet fra min side af gruppen ud over ide opbygning.

Overall i det her forløb synes jeg det har været godt, jeg har lært mere om gruppe arbejde derudover har jeg lært at bruge Alchemy, After Effects og en smule Photoshop, udover det har jeg lært omkring farvevalg, håber der går lidt tid med de her projekter.

lørdag den 20. oktober 2012

Klassisk Tegning med Iben.

Den gang vi havde vores første forløb med klassisk tegning, da jeg desværre var meget syg i den periode, ville jeg vise det jeg har lavet den gang og op til nu, for at vise noget udvikling i min tegning. Jeg er dog stadig langsom i min opstart men jeg er blevet hurtigre til at tegne figuren ned.


Dette er fra noget af det første fra starten af året.

Her er 3 ikke så langtid studier fra forløbet, fik at vide der var længere, men der var jeg syg.

og til sidst ville jeg vise 2 min fra en aften croquis fra imellem Ibens og Montys forløb

onsdag den 10. oktober 2012

11. Moo-tober: Ko tegninger

så i dag skulle vi ud og tegne kører udet på marken, personligt syntes jeg det ikke gik så godt, jeg ville uploadet nogen billeder lige så snart jeg har lånt en scanner.

lørdag den 22. september 2012

TAW: Uge 38 med PhotoShop

Så i de to dage vi har være på TAW fik vi en introduktion til PhotoShop og om hvordan man kan farvelægge sine tegninger, vi fik gennemgået hvordan vores lærers fremgangs metode, jeg lærte også ham lidt af de erfaringer jeg har i PhotoShop.

Resultat fra farvelægnings opgaven i torsdag var også nød til at tegne den op fra min skitsebog

Fredagen brugte jeg tiden på at skitse op i Photoshop, for at lære at bruge min tablet.

Resultat fra fredagen ikke så meget at sige om det.

torsdag den 6. september 2012

TAW: Tøj Croquis, Konstruksion tegning og Skitser

i dag starterde vi dagen op med at tegne hurtige poses, det gik nogenlunde var lidt langsom i morges,meningen med dette var vi skulle bruge det til at tegne skitser og der efter skulle vi prøve at med løs hånd.

Efter at vi havde tegne tøj croquis, skulle vi tegne Konstruktion på staffeli, og dette blev resultatet

Notes:
  1. Øve sig i at tegne ellipses som har samme hælning
  2. Øve sig på at tegne lige linjer

Efter at vi havde gjort det blev vi sat til at skitse som jeg ville få feedback på i morgen og som jeg regner med at sætte noter til i morgen.

TAW 31. August: Kort dag med Croquis

følte i starte jeg var blevet en smule dårligere med kom stærk igen, det syntes læreren i hver fald da hun gav mig et shock, men ellers prøvet jeg at tegne op på lidt forskellige måder.

TAW 24. August: Projekt/Samarbejde med 2.k

Så den 24. August skulle vi møde på TAW hvor vi skulle samarbejde med dem fra anden årgang, vi startet dagen op at skulle lave Tai Chi øvelser hvilket var meget afslappende, derefter to vi ned på et af de mange udstillinger man kan finde i Viborg hvor vi skulle kigge på sko for at få nogen design ideer.

Efter vi havde frokost blev vi delt op i grupper på fire, to fra 1. årgang og to fra 2. årgang hvilket endte med at være Anders fra min årgang, Andreas og Anita fra 2. årgang, opgaven gik ud på at man skulle havde taget en personlig ting med hjemme fra hver og især  hvilket endte med vi alle sammen sad over på Camp Logos snakket lærte hinanden at kende, og komme frem med et resultat der så sådan her ud.

Resultat fra dages opgave
det symboliser at alle vi gruppen er lidt ældre end de fleste fra vores klasse og at vi alle sammen har været ude på arbejdsmarked på et tidspunkt, samtidig kunne disse ting repræsentere en person da vi har de sammen interesser. det var en herlig dag.

torsdag den 23. august 2012

TAW: mere Croquis

Så i dag vendte vi tilbage til The Animation Workshop, Efter 3 dage på HF hvor vi lige hurtigt fik en gennemgang af hvad vi skulle havde lært at den "succesrige" første gang, så jeg valgte at spørger læren lidt ind til det vi fik gennemgået i pausen.

Da vi begyndte at tegne op skete der noget fremgang, fantastisk jeg var blive bedre til at opfange og tegne min line of action op, samtidig kunne jeg nu også bedre følge med så jeg kunne rent faktisk få min tegning tegnet ned selvom vi kun havde de 10 sec, 30 sec og 2 min til at få tegnet dem ned.

her er den jeg syntes var en af de bedre på dagen.

Efter 3 timer Croquis Tegning og en pause, fik vi kritik på vores billeder, derefter fik vi en anden opgave at vi skulle tegne mange hurtige skitser af folk i byen, efter kl. 17 havde jeg i alt tegnet 28 skitser og her er nogen af dem.


well jeg fandt ud af at jeg skal øve mig bedre i at se pose for mig når "modelen" er gået men det nævnte læreren at der er måder at træne, så det er bare at gå til den.

TAW: Dag 2 Stopmotion/Animation med lys og lyst

Så tirsdag d. 14 august lavet vi en animation film med lys i mørke, vi blev delt op i grupper, fik vores information hvordan kameraret virker, og ellers var det bare med at komme i gang og dette blev vores resultat.


Siden det var hyggeligt at jammet med gruppen og det meste kom med syntes jeg det var sjovt og håber snart at gøre det igen.

Note: der står mere om animation forløb med Ditte under Hjertespejl da de dele hørte sammen.

søndag den 19. august 2012

TAW: Første skoledag

Så mandag den 13 august havde vi vores første skoledag på The Animation Workshop.

Vi startede op med at hilse på hinanden, møde vores lærere og fortalt partiske oplysninger, derefter fik vi en rundtur på hele området, hvorefter på vi fik en times frokost pause.

Efter Frokost pausen skulle vi begynde med undervisningen, jeg troet man startet blødt op siden det nu var første gang, men ikke med lige denne gang, vi skulle nemlig tegne croquis med kul, hvilket var min første gang både at tegne croquis og at tegne med kul her er to tegninger som jeg synes er nogen af de bedre fra dagen.

croquis skitser fra den første skoledag.
jeg har valgt disse to da jeg syntes jeg var begyndt at opfange fromen på vores model og at jeg var ved at få en forståelse for det, men jeg har også fundet ud af at jeg skal øve mig mere for at opnå den ønskede hurtighed som læreren har og blive bedre til at se helheden af formen, men udover det var det en god dag.

tirsdag den 14. august 2012

Ny Blog, Nyt Studie

Velkommen

Så i dag har jeg oprette en ny blog som ville blive brugt til mit nye studie som Visuel HF'er.

Denne blog vil blive brugt til at kunne følge min fremgang når jeg har arbejde på projekter eller lignende, men jeg håber at min læsere ville nyde det.

Peace Out