torsdag den 23. august 2012

TAW: mere Croquis

Så i dag vendte vi tilbage til The Animation Workshop, Efter 3 dage på HF hvor vi lige hurtigt fik en gennemgang af hvad vi skulle havde lært at den "succesrige" første gang, så jeg valgte at spørger læren lidt ind til det vi fik gennemgået i pausen.

Da vi begyndte at tegne op skete der noget fremgang, fantastisk jeg var blive bedre til at opfange og tegne min line of action op, samtidig kunne jeg nu også bedre følge med så jeg kunne rent faktisk få min tegning tegnet ned selvom vi kun havde de 10 sec, 30 sec og 2 min til at få tegnet dem ned.

her er den jeg syntes var en af de bedre på dagen.

Efter 3 timer Croquis Tegning og en pause, fik vi kritik på vores billeder, derefter fik vi en anden opgave at vi skulle tegne mange hurtige skitser af folk i byen, efter kl. 17 havde jeg i alt tegnet 28 skitser og her er nogen af dem.


well jeg fandt ud af at jeg skal øve mig bedre i at se pose for mig når "modelen" er gået men det nævnte læreren at der er måder at træne, så det er bare at gå til den.

TAW: Dag 2 Stopmotion/Animation med lys og lyst

Så tirsdag d. 14 august lavet vi en animation film med lys i mørke, vi blev delt op i grupper, fik vores information hvordan kameraret virker, og ellers var det bare med at komme i gang og dette blev vores resultat.


Siden det var hyggeligt at jammet med gruppen og det meste kom med syntes jeg det var sjovt og håber snart at gøre det igen.

Note: der står mere om animation forløb med Ditte under Hjertespejl da de dele hørte sammen.

søndag den 19. august 2012

TAW: Første skoledag

Så mandag den 13 august havde vi vores første skoledag på The Animation Workshop.

Vi startede op med at hilse på hinanden, møde vores lærere og fortalt partiske oplysninger, derefter fik vi en rundtur på hele området, hvorefter på vi fik en times frokost pause.

Efter Frokost pausen skulle vi begynde med undervisningen, jeg troet man startet blødt op siden det nu var første gang, men ikke med lige denne gang, vi skulle nemlig tegne croquis med kul, hvilket var min første gang både at tegne croquis og at tegne med kul her er to tegninger som jeg synes er nogen af de bedre fra dagen.

croquis skitser fra den første skoledag.
jeg har valgt disse to da jeg syntes jeg var begyndt at opfange fromen på vores model og at jeg var ved at få en forståelse for det, men jeg har også fundet ud af at jeg skal øve mig mere for at opnå den ønskede hurtighed som læreren har og blive bedre til at se helheden af formen, men udover det var det en god dag.

tirsdag den 14. august 2012

Ny Blog, Nyt Studie

Velkommen

Så i dag har jeg oprette en ny blog som ville blive brugt til mit nye studie som Visuel HF'er.

Denne blog vil blive brugt til at kunne følge min fremgang når jeg har arbejde på projekter eller lignende, men jeg håber at min læsere ville nyde det.

Peace Out