tirsdag den 22. oktober 2013

Tegn Tegning Tegn 2: nogen små tegninger og opstart på noget tegneserie.

*Hey jeg troet du ville opdatere din blog ofte hvorfor først efter 1½ måned?*

*rolig nu, her den sidste stykke tid har jeg fået en ide til en tegneserie som jeg gerne ville arbejde videre med men ja der har sikker gået lidt for lang tid med dette* 

*Så har du tænkt dig at opdatere dine egen ting lidt oftere?*

*Jeg kan sige at jeg regner med det, og jeg håber at det kan blive en mere ugentlig ting, men lige nu skal jeg bare lige skære det ned så det er mindre end 1½ måned til at starte med, men skal vi se at gennemgå dette*  

De løse tegninger

Så her er der et par løse tegninger som er lavet på nogen forskellige tidspunkter nogen af dem for nyligt andre, nogen af dem for et godt stykke tid siden.

Zombie kvinde hoved som blev tegnet sidste vinter på en knap så god dag.
Note: den er tegnet i blå  men min scanner kan lide at den er sort hvid.

Tegnet sidste efterår, Adventure Time hvis det var brunch: "Adventure Brunch"

Mere "Adventure Brunch"

Denne er tegnet i sidste måned, en snotklovn.

Tegnet dagen før det nyeste pokemon spil udkom (10/10.13) denne tegner er ikke og bliver ikke færdig eftersom jeg heller ville lave en pokemon tegning som er mere rigtig eller i hver fald med de pokemoner jeg bruger i spillet.

Tegnet i søndag (20/10.13) en mindre ide jeg godt kunne lide hvis en rumvæsen var født og opvokset på jorden og blev en Noir Style detektiv noget meget sjovt hurtigt kunne få ned på papir.


Tegneserie: "Monster Survival 101"

så jeg har gået lidt og tænkt på endelig at realiseret et af de større projekter dette er det nyeste jeg er kommet på og det er en blanding af jeg gerne ville lave noget med tegneserie og noget med animation, men jeg har valgt at dette skulle ende med en tegneserie, kommer til at være i en fantasy verden, hvor jeg har valgt at stilen skal være simple så jeg kan opdatere den hurtig som noget ugeligt.

først kom jeg i gang men en side hvor jeg tegnet alt muligt rundt omkring papiret nogen af dem her er blivet genbrugt som de er andre har været et hop fra noget til noget nyt.
  
Meget rodet, og måske en smule uoverskueligt men det er altid en god start at bare tegne det ned men jeg har prøvet at holde det rimelig simple stil, se om i kan finde inspirationen på fåret.

Dette er tidlig version af migself i dette univers kendt som "the inkeeper" han har en vigtig rolle i starten af tegneserien ellers kommer han til at være i baggrunden men en halv vigtig rolle.

et Model Sheet af The Inkeeper med et par noter til.
Model Sheet af en race jeg kalder Sarus people dette er et eksempel på hvordan nogen af dem ser ud for der er par forskellige typer af dem disse er det mest kendte.
tidlig ide på dværg og måske andre ting.
Videre udvikling på dvæge.
af dyr, fået blev designet efter en samtale med min kammerat Lasse som gav mig ideen på får på det allerførste tegning af dette

Magisk Får ikke så meget at snakke om.
næsten gang jeg opdatere denne type indlæg skal jeg havde lavet hovedkarakteren til mit univers, og en fødselsdags gave til min morfar, og en pokemon tegning med mit hold.

*Jamen lad os da bare du klare det hurtigere end du gjorte med sidste indlæg* 

*bestemt....*

søndag den 20. oktober 2013

Klassisk Tegning Del 1/2

så vi har haft klassisk tegning i 2 uger, jeg ville i denne gennemgå de små tegninger.

I denne omgang havde vi et stort fokus på value og til dette havde vi nogen forskellige øvelser, jeg ville dog sige at dette har været svært for mig efter hvordan jeg tegner for det meste ikke har krævet så meget value, men jeg har helt sikker lært noget over disse 2 uger og jeg som personlig håber jeg kommer til at blive bedre til det som selvfølgelig kræver øvelse, men det er jo blot komme i gang med det.

Misforstod denne opgave til at starte med hvor vi bedre skulle fokusere på det udenom frem for stregerne hvilket jeg kom til at gøre lidt for meget

Denne her er en del bedre med var ikke helt tilfred med materialet.

Konstruktion af kranie andet forsøg bliver aldrig færdig, rimelig tilfred med det da dette var andet forsøg efter at havde fået kritik startede jeg forfra ikke fordi det var dårlig, men noterne var tegnet oven på, og jeg synes personlig man lærer mere af at starte forfra.

Første uge med at tegne ansigter gik langt fra godt

Meget bedre konstrueret min favorit er meget mindre.

Denne her var nok den bedste af personlig valg god er der lidt øre på kind hvilken er en fejl og så tegner jeg øjne og mund for store hvilken man skal vænne sig af med. 

af Sif og Mikkel fra klassen synes det er en fed stil

af Freja fra klassen stadig cool stil men skal øve mig lidt mere

af Niels fra klassen meget cool

Ting croquis  ikke så meget at fortælle så meget om det

vi havde rigtig meget croqui i mens vi var der her er dem jeg synes var bedre nogen af dem ville jeg kommentere men overall synes jeg at jeg fik en eller anden form stil som er cool.


en af de bedre 2 minutters (den i bunden) med eksemple på det med stilen



også en af de bedste synes jeg.

dette var en intressant vinkel efter som man ikke kunne se hoved



en god en knap så god.

i mit næste inlæg med klassik tegning kommer mine langtids studier på eftersom papiret har været for stor til det.