lørdag den 22. september 2012

TAW: Uge 38 med PhotoShop

Så i de to dage vi har være på TAW fik vi en introduktion til PhotoShop og om hvordan man kan farvelægge sine tegninger, vi fik gennemgået hvordan vores lærers fremgangs metode, jeg lærte også ham lidt af de erfaringer jeg har i PhotoShop.

Resultat fra farvelægnings opgaven i torsdag var også nød til at tegne den op fra min skitsebog

Fredagen brugte jeg tiden på at skitse op i Photoshop, for at lære at bruge min tablet.

Resultat fra fredagen ikke så meget at sige om det.

torsdag den 6. september 2012

TAW: Tøj Croquis, Konstruksion tegning og Skitser

i dag starterde vi dagen op med at tegne hurtige poses, det gik nogenlunde var lidt langsom i morges,meningen med dette var vi skulle bruge det til at tegne skitser og der efter skulle vi prøve at med løs hånd.

Efter at vi havde tegne tøj croquis, skulle vi tegne Konstruktion på staffeli, og dette blev resultatet

Notes:
  1. Øve sig i at tegne ellipses som har samme hælning
  2. Øve sig på at tegne lige linjer

Efter at vi havde gjort det blev vi sat til at skitse som jeg ville få feedback på i morgen og som jeg regner med at sætte noter til i morgen.

TAW 31. August: Kort dag med Croquis

følte i starte jeg var blevet en smule dårligere med kom stærk igen, det syntes læreren i hver fald da hun gav mig et shock, men ellers prøvet jeg at tegne op på lidt forskellige måder.

TAW 24. August: Projekt/Samarbejde med 2.k

Så den 24. August skulle vi møde på TAW hvor vi skulle samarbejde med dem fra anden årgang, vi startet dagen op at skulle lave Tai Chi øvelser hvilket var meget afslappende, derefter to vi ned på et af de mange udstillinger man kan finde i Viborg hvor vi skulle kigge på sko for at få nogen design ideer.

Efter vi havde frokost blev vi delt op i grupper på fire, to fra 1. årgang og to fra 2. årgang hvilket endte med at være Anders fra min årgang, Andreas og Anita fra 2. årgang, opgaven gik ud på at man skulle havde taget en personlig ting med hjemme fra hver og især  hvilket endte med vi alle sammen sad over på Camp Logos snakket lærte hinanden at kende, og komme frem med et resultat der så sådan her ud.

Resultat fra dages opgave
det symboliser at alle vi gruppen er lidt ældre end de fleste fra vores klasse og at vi alle sammen har været ude på arbejdsmarked på et tidspunkt, samtidig kunne disse ting repræsentere en person da vi har de sammen interesser. det var en herlig dag.